Start et nytt emne

Planlegg og diskuter din drømmetur i campingvogn

Folk drømmer gjerne om en stressfri og avslappende campingtur. Men hvis du ikke forbereder turen ordentlig kan det ende opp med å bli en skikkelig bomtur.

Få alle til å komme med sin mening om hvor dere skal dra på tur med campingvogna. Snakk sammen om hvordan dere vil at området der skal dra til bør være. Norge har hundrevis av flotte camping-alternativer . Eller gjør det på en enklere måte, prøv å plukke ut noen du alternativer du liker og la resten av familien stemme på hvilket alternativ de liker best.

Etter at du har anskaffet campingvogn, prøv den ut hjemme i stedet for å vente til turen med å teste ting for første gang. Det vil hjelpe deg å sørge for at alt som skal være med er inkludert og samtidig lære deg hvordan ting fungerer korrekt.
Det er en fin måte å unngå frustrasjon på.  Det er ikke alltid like lett å måtte parkere en campingvogn i stummende mørke på en ukjent campingplass. Selv ikke en god mover kan hjelpe i alle tilfeller.

Camping kan være en morsom ferieform som tilbyr noe for hele familien. Dog hvis du ikke tar deg tid til å planlegge godt nok, kan det få leie konsekvenser. Anvend ideene vi har listet ovenfor for en fantastisk utflukt. Og husk å ha det gøy!

Logg inn eller Registrér publiser en kommentar