Kampa lanserer en del produktnyheter for 2017sesongen. Her vil vi gi deg info om disse nyhetene.

De største nyhetene er Kampa Frontier  Pro, Kampa PRO Air plus og Kampa Air Classic.

Kampa Frontier PRO:  
Kampa Frontier 2017
  
  
Kampa Nyheter 2017
  
  Kampa Frontier PRO er 8x 3 meter og behøver en skinne på minimum 4 meter på campingvogna. Den har innvendige vegger på resterende del av teltet, og tillater dermed brukt på også mindre vogner. Dette er det ultimate teltet for barnefamilien på tur. Produktet veier ca 40 kg og tar bare noen minutter å sette opp. Se mer info om teltet på linken nedenfor.

Kampa Frontier Pro

Kampa Pro Air Plus:  
Rally Air Pro 390 plus
  
  
  
  Denne nyheten er et vanlig 390 telt med en tillegsmodul som kan integreres i teltet, eller brukes som en ekstra rom eller inngang. Kommer i to varianter, høyre eller venstre.

Se mer info om de to varianene her:

Høyre

Venstre

Kampa Air Classic  
Nyhet 2017 Kampa Classic Air 
  
  
  
  Kampa Classic Air er en flott nyhet fra Kampa, den har en tradisjonell look og kan bygges ut med anneks. Denne modellen er meget stabil og finnes i to størrelser, 3 meter og 3,8 meter. Den skiller seg fra de andre Kampateltene i stoffvalget, tradisjonelt teltstoff.

Se mer om teltene her:

300cm utgaven

380cm utgaven


Her finner du brosjyren for Kampa 2017 (Engelsk):

http://www.kampa.co.uk/brochures/2017/caravanawning.pdf


Bestill ditt telt på Kampa.no

Så hvordan fungerer det?

Fremtiden i dine hender. Oppblåsbare telt har tatt markedet med storm i Norge. De tradisjonelle stengene er byttet ut med luftslanger som blåses opp for støtte. Disse gjør det meget lett å sette opp, trekk inn i teltslusen (vulstskinnen) og blås opp, teltet festes så til bakken. En stor bonus er at det ikke finnes noen stive stenger som kan skade veggen på vognen og bobilen. Om det blir unormalt høy vind, eller tyngde på taket, vil teltstangen gi etter, og poppe opp igjen etter at dette ikke lenger er en utfordring. Alt dette uten å skade noe på din enhet. Ikke mange tenker på det, men de vil i så måte også være veldig bra å bruke på vinteren.

Se mer om oppblåsbare telt her:

http://caravan.no/blogg/oppblasbare-telt-har-blitt-en-stor-suksess/