Disse teltene har slått ann i Europa grunnet sin flotte funksjon med å kjøre fra teltet med bil. Det er også den høyeste kvalitet på teltduken, som elskes av kjennerne (TenCate).

Se hvor enkelt:

Teltet kommer i to kvaliteter, TenCate og Weathertex.

Anbefalt modell:

http://caravan.no/Produkt/1/1493050/DOREMA-TRAVELLER-AIR-ALL-SEASON-TENCATE-GRÅ

Samme type telt, men med lavere kvalitet på teltduk:

http://caravan.no/Produkt/1/1493530/DOREMA-TRAVELLER-WEATHERTEX-BLÅ

http://caravan.no/Produkt/1/1493550/DOREMA-TRAVELLER-WEATHERTEX-GRÅ

Dette er teltet for deg som ønsker den høyeste kvaliteten på teltet. Teltet har også med sluse, her må du velge sluse når du bestiller

Nr1 180-240 cm fra mark opp til markisen

Nr2 240-280 cm opp til markisen

Nr3 280-320 cm opp til markisen.

Dette er for at du skal ha best mulig komfort til akkurat din bil.

Mer info hos produsenten finner du her

Instruksjoner vedlagt i fil