Camp-let er et fantastisk alternativ for deg i rullestol. Det er ofte for små dører, og vanskelig å bruke vanlige bobiler og campingvogner. Spesialtilpassede biler og vogner blir ofte meget dyrt. Med en camp-let får man tilgang til frihetsfølelsen til en brøkdel av prisen, og fungerer meget bra. Vi har hatt Camp-let på testing, og vi får meget bra tilbakemeldinger fra bruker.


Tilbakemelding fra kunde:

Fikk låne/teste en Camp-let hos
ICaravan. Vi var spente på å se hvordan det ville fungere for meg som er rullestolbruker. Med kajakkene på taket og camp-let'en bakpå bilen, dro vi på kombinert camping og padletur.
Det gikk virkelig over all forventning. Den er lett å slå opp, og jeg kommer meg inn og ut av forteltet med rullestolen. Fordelen med camp-let er at du får en perfekt høyde på sengeplassene og kjøkkenet. Du kommer opp fra bakkenivå og sover tørt og godt. Det ble lettvint for meg å komme over ifra rullestol til seng. Det var også god plass i forteltet til å bevege seg rundt med stolen.
Campingvogn og bobil har altfor smale dører til å få med seg en elektrisk rullestol, og nettopp derfor ble jeg veldig positivt overrasket over dette alternativet.
Kan anbefale 
Camp-let til både rullestolbrukere, barnefamilier og turfolk som ønsker litt mer komfort enn hva teltlivet gir.
Camp-let er også mye mer prisgunstig enn hva en spesialtilpasset bo
bil vil være. 

Mvh.
Anita LarsenFor mer informasjon:

Cato Hakvåg

95434356

ch@icaravan.no