Deler til kjøleskap i bobil og campingvogn

Endret Thu, 08 Dec 2016 ved 12:41 PM

Her finner du ut hvordan du bestiller deler til kjøleskap i bobil/campingvogn

For å finne deler til kjøleskap trenger du en del informasjon. Det finnes en label/klistremerke inni kjøleskapet, ta bilde av dette samt hva du trenger av deler.

Send så dette på epost til oss post@icaravan.no, eller lag en ny sak her inne på supportsiden

Vi selger ikke deler til kjøleskap uten at denne informasjonen er sendt inn.