Thule/Omnistore deler

Endret Mon, 03 Aug 2020 ved 12:30 PM

Her finner du ut hvordan du bestiller reservedeler til Thule, trykk på link over.

Thule Omnistor

Spare parts for Omnistor awnings as PDF files, plus Excel sheet with old and new product numbers.
Delekatalog og produktnummer
http://fachhandel.reimo.com/bilder/fachhandel/2017/Thule-Ersatzteil-Katalog-2017.pdf

For å bestille deler til Thule trenger vi delenummer, hovedprodukt, side i katalog som sendes til vår supportside her.

Du kan også prøve å søke i vår nettbutikk på dette nummer, har vi solgt dette før, vil du finne det her.