Vasking av bobil og campingvogn

Endret Fri, 09 Dec 2016 ved 11:55 AM

Guide til å vaske din bobil eller campingvogn.

Når man skal vaske sin bobil og campingvogn bør man velge vaskemiddel med omhu. Tettestoff, skjøre akrylvindu og tynn lakk, tar lett skade om man bruker feil vaskemiddel. Vi anbefaler Startpakke fra Maxi 3, den inneholder alt du behøver til innvendig og utvendig vask av din bobil og campingvogn, rensa av vanntanker og spillvann og telt.

Se en liten film her:

Startpakken inneholder Maxi 3 Allroun, Antialge stoff og shampoo.

Guide til vasking av bobil og campingvognen:

1.

Maxi 3 brukes til:

-Årlig hovedrengjøring av campingvognen og bobilen utvendig.

-Rengjøring innvendig, Oppløsning 1-2% Maxi 3. Vask skuffer skap, bord, koketopp, toalett og bad, Tak og vegger.

-Felger og grillutstyr, og campingmøbler. Oppløsning 5+10% Maxi 3. Vask vanskelige flekker og tilgriset utstyr, felger, griller og lignende.

-Oljeflekker, Ta konsentrat på en klut og tørk av.

-Flekkfjerner på tøy og møbler, se www.besma.dk

-Rens av tepper og matter i bobilen og campingvogna, Støvsug først grundig, bland lunket vann med 1% Maxi 3, vask så teppet og tørk skikkelig.

2

Antialgin 10 brukes til:

-Fjerner alger og biofilm fra alle flater.

-Renser vanntanker og rør i bobilen, også spillvannstank. Skummer lett, slik at den er meget effektiv i tanker og rør.

-Fjerner jordslag og algebelegg på telt og matter utendørs.

3

Caravan og bobilshampoo

Skånsomt og effektiv bobilshampoo og campingvognshampoo til løpende vedlikehold av bobilen og campingvogna på tur. Trygg å bruke på vinduer og skånsom mot tettestoff og plast.

Til løpende vask av bobilen og campingvogna.

Maxi 3 har vunnet utallige priser for beste vaskemiddel til bobil, campingvogn og båt. Dette må du teste ut.

I denne pakken har du alt du behøver til din bobil og campingvogn. Kom til produktet ved å trykke her

Her kan du se flere filmer om bruken av Maxi 3