Oppblåsbare telt til bobil og campingvogn

Endret Fri, 09 Dec 2016 ved 12:10 PM

Vi på Caravan.no introduserte oppblåsbare fortelt i Norge (2012) og har siden levert flere hundre slike. Disse har nå blitt veldig populære grunnet sin enkle måte å sette opp på. De er også meget praktisk å lagre, da det ikke er noen tunge og upraktiske stenger å ta hensyn til.
Vi har nå slike fortelt til bobil, campingvogn, bybobil og for den vanlige camper. De første kom fra produsenten Kampa, og siden har mange produsenter kommet etter.

Når du skal bestille disse behøver man måle høyden på markisemontasjen. Dette gjør man enklest ved bakhjulene på bobilen. Mål fra mark og opp til markiseboksen, men får da rett høyde du behøver når du bestiller teltet. Så velger man bredden, 260 eller 390.

Årets nyhet er Kampa MotorRally Air til bobil, se mer her

Her finner du flere

Her kan du se et stort utvalg.