Her finner du vår anbefaling for solcellepanel til din bobil eller campingvogn.

Vi har mye å velge i her, dette er va vi selv ville ha montert:

http://caravan.no/Produkt/119/850491/KABELGJENNOMFØRING-DOBBEL-HVIT

http://caravan.no/Produkt/119/999911437/LCD-SOLCELLE-COMPUTER-12V-810241

http://caravan.no/Produkt/119/85157/SOLCELLEPANEL-ULTRAFLEKSIBELT-135W

http://caravan.no/Produkt/119/850213/SOLCELLEREGULATOR-MPP165-DUO

(om du kun ønsker et panel)

Kombinasjonen over er en komplett pakke på 135w, dette holder i de aller fleste tilfellene, og anbefaler at du starter med det. Det følger også med tilkoblingskabel til EBL blokk, som er i mange bobiler.

Om du mener det er stor sannsynlighet for at du ønsker å utvide med et panel til, anbefaler jeg deg å kjøpe en større regulator med en gang:

http://caravan.no/Produkt/1/850293/SOLCELLE-REGULATOR-MPP-350-DUO

Man kan så bygge på systemet med et ekstra panel.

Vi har også komplette pakker som er billigere med tradisjonelle solcellepaneler:

http://caravan.no/Produkt/119/999911777/CARBEST-SOLCELLESYSTEM-CB240-840302

Her finner du alt til solcellepaneler : http://caravan.no/solcellepanel