Leter du etter varmekabel (folie) til bobil og campingvogn?

Endret Mon, 23 Oct 2017 ved 03:17 PM

Her finner du lenke og instruksjoner på hva du trenger til en fungerende varmekabelpakke til bobil og campingvogn.

Du trengerfolien, her velger du ønsket bredde, tre alternativ. Antallet du legger inn vil bli lengden på din folie (løpemeter)

OPPVARMINGSFOLIE 43 CM, 48V, 40W/LØPEMETER

OPPVARMINGSFOLIE 53 CM, 48V, 40W/LØPEMETER

OPPVARMINGSFOLIE 69 CM, 48V, 40W/LØPEMETER

Du trenger så en omformerKommer du over tre meter anbefales 350VA, under dette holder det med 250VA

OMFORMER 230-48V, 350VA FOR OPPVARMINGSFOLIE 48W

OMFORMER 230-48V, 250VA FOR OPPVARMINGSFOLIE 48W

Du vil så trenge klemmer til å feste kablen, 2 stk pr skjøt du skal lage:

KLEMMETILKOBLING FOR OPPVARMINGSFOLIE 48W, 2.5-6MM, 1 STK

Varmebestandig spesiallaget tape må man ha:

ELEKTRISK SPESIAL-TAPE OPPVARMINGSFOLIE 48W, 30M

Tilkoblingskabel på løpemeter, bestill antall meter du behøver:

TILKOBLINGSKABEL FOR OPPVARMINGSFOLIE 48W, LPM