Viktig sikkerhetsinfo NX5

Endret Mon, 15 May 2017 ved 03:42 PM

Har du nylig kjøpt deg en NX5?

Det har vært levert en batch med NX5 alarmer som har feil med propansensoren sin. Det anbefales selvsagt å teste denne, det kan enkelt gjøres med å åpne ventilen på en lighter i nærheten av sensoren, da skal alarmen gå av.

Om det viser seg at det ikke virker, kan du se vedlagt fil for info på hvordan du får en ny.

Vi anbefaler alle å sjekke disse sensorene med gjevne mellomrom som en fast rutine, for eksempel under klargjøring av bobilen til sommerferie.