Teltet mitt lekker inn vann.

Endret Mon, 02 Oct 2017 ved 11:50 AM

Har du kjøpt nytt telt hvor det lekker inn vann i sømmer?

Det er ganske vanlig at telt i alle prisklasser lekker litt i sømmer, spesielt når de er nye. Teltets sømmer må gjerne brukes en sesong, før det "trutner" og blir tett. Hjelper ikke dette må man impregnere teltetsøm med et impregneringsstoff beregnet for telt.

Eksempel: Spray impregnering

Vi anbefaler at man følger opp dette årlig for å vedlikeholde teltet, impregnering hjelper også mot UV stråler, som over tid forringer kvaliteten på teltet.

Her kan du se anbefalinger fra en av produsentene: