Reklamasjon/rep av produkter

Endret Fri, 20 Jan 2017 ved 01:21 PM

Har du mottatt produkter som det er feil med, kontakter du oss bare via en ny sak her inne i supportportalen.

Vi vil så vurdere saken og sende deg en returseddel.

Om vi finner feil på produktet vil vi så returnere fikset produkt til deg:-)

Om vi ikke finner feil på produktet, eller det er påført av andre, eller på grunn av feilbruk, vil det komme kostnader for verkstedtime og transportkostnader. Disse må evt betales før vi returnerer produktet.