Bor det en bygger i deg? Innreder du bobil, kassebiler, båter eller kanskje hytter?

Det er mange rundt i vårt ganske land som driver med bygging på fritiden, og noen gjør dette på heltid. Det er ingen ting som er så tilfredstillende, som å få alt slik man ønsker det.

Sammen med vår leverandør Reimo GhmB leverer vi på caravan.no, alt av det utstyret man behøver til å bygge/innrede din bobil, salgsvogn, båt eller hytte.

Her er noen eksempler på hva våre kunder utretter:

(Private bilder Haythsan Sansool)
2012111000980076543211106858052502725242120181431

Så hva trenger man? Vi anbefaler deg å bestille en katalog, og planlegge innkjøpet nøye.

Her kan du lese i katalogen online: Katalog online

Treverk til byggingen er dyre å transportere, dette må kjøpes i bulk, og leveres kun på forespørsel: salg@icaravan.no

Takluker og vindu:

Elektronikk:

Kontakter og stikk:

Vannsystem:

Spillvannssystem:

Elektronikk styresytemer og lader:

Isolering:

Varmesystem:

Gassystem:

Gardiner og vindusblending:

Vi har også ferdig bygget moduler som kan settes inn i din privatbil, Caddy, Kangoo og Berlingo:

Se eksemper Her

Ønsker du å bygge, er det bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang.