Har du glemt ditt passord?

Om du ikke får tilsendt nytt passord, frykt ikke:-)

PS! Du trenger ikke å være innlogget for å handle, systemet finner automatisk din konto hos oss.

Du kan bare legge varene i handlekurven og fortsette til kassen, systemet spør da hva som trengs for å finne deg frem.

Husk å legge våre eposter inn i kontaktlisten, det kan hende at ditt mailsystem stopper epostenene fra vårt system. Prøv alltid å sjekke søppel og spamboks for eposter før du prøver på nytt.