Veiledning returforespørsel med bildeforklaring

Endret Thu, 22 Feb 2024 ved 10:31 AM

Hei,

Ved retur må du logge deg inn på kundekontoen inne på www.caravan.no

Gå så inn på ''Mine webordrer''.

Trykk på plusstegnet som er foran ordrenummeret du ønsker å returnere.

Trykk på retur.

Du kommer nå inn til en side hvor du må fylle ut informasjon. Oppe i høyre hjørne er det noen alternativer for årsaken til returen og velg det som stemmer for deg.

Skriv kort en begrunnelse for returen i feltet ''Begrunnelse'' før du sender inn returforespørselen.

Vi behandler så din forespørsel, og du vil få beskjed om den godkjennes eller ikke. Ved godkjenning vil du få tilsendt en returlapp. 199 kr i returgebyr trekkes fra beløpet som refunderes.